fbpx Skip to content
filosofia-eng

Natural Greatness is veel meer dan een merk voer voor honden en katten. Het is een manier om voeding vanuit een natuurlijk oogpunt te begrijpen. Onze liefde voor dieren bracht ons ertoe de eetgewoonten van wolven en lynxen, directe voorouders van honden en katten, te onderzoeken met als doel hun dieet in onze recepten te implementeren, waarbij 100% natuurlijk voedsel werd gegarandeerd.

We selecteren de best verteerbare eiwitten uit de natuur, plus groenten en fruit, samen met een exacte mix van vitamines en mineralen om het immuunsysteem te ondersteunen. Elk ingrediënt heeft een doel en is zorgvuldig uitgebalanceerd om op natuurlijke wijze elk deel van het honden- en kattensysteem van voeding te voorzien.

DE GEZONDHEID VAN UW HUISDIER IS HET BELANGRIJKSTE

Vanaf de geboorte is voeding de fundamentele factor die de levensverwachting van uw huisdier zal bepalen, evenals de kwaliteit van leven. Door het dieet moet de hond of kat alles krijgen dat zijn lichaam nodig heeft: van de energie die nodig is om dagelijkse activiteiten uit te voeren, tot de ongelooflijke verscheidenheid aan voedingsstoffen die helpen om alle weefsels te vormen en alle cellulaire processen te versterken. Dit alles moet door de voeding versterkt worden. Natural Greatness bevat alle voedingsstoffen in optimale verhoudingen, wat zich vertaalt in een huisdier met een gezonde huid, een glanzende vacht en een grotere vitaliteit, met andere woorden, een gelukkig huisdier.

icon-1

Recepten met een hoge verteerbaarheid en een voortreffelijke smaak dankzij het hoge gehalte aan vers vlees en de hoogwaardige eiwitten. Ons voer geeft het huisdier een gezondere vacht en vacht.

icon-4

Producten ZONDER GRANEN, lactose, gluten, conserveermiddelen, kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Om huisdieren aan te moedigen geen toekomstige allergieën of maag- en spijsverteringsproblemen te ontwikkelen.

icon-2

Als Ultra Premium-merk gebruiken we vers vlees van topkwaliteit, altijd van menselijke kwaliteit. Onze recepten zijn 100% vrij van transgene producten.

icon-5

Onze producten zijn 100% vrij van dierenmishandeling, ontwikkeld onder strikt toezicht van dierenartsen en voedingsdeskundigen.

icon-3

Voeding verrijkt met natuurlijke antioxidanten gewonnen uit groenten en fruit. Daarnaast gebruiken we alleen natuurlijke conserveringsmiddelen zoals rozemarijn of vitamine C en E van natuurlijke oorsprong.

icon-6

Deze componenten behouden de flexibiliteit van de gewrichten, bevorderen de
regeneratie en voorkomen toekomstige botgerelateerde problemen.

filosofia-eng-2

We willen niet alleen dat ons voedsel de gezondheid van ijzer en het totale fysieke welzijn van huisdieren verbetert, we willen ook dat ze genieten van heerlijk eten.

Onze producten worden vervaardigd met behulp van een natuurlijk kookproces op basis van Amerikaanse technologie, met directe injectie van hoogwaardig vers vlees dat ze een hoge mate van smaak en verteerbaarheid geeft.

carne

VERS VLEES

prebioticos

AARDAPPEL EN ERWTEN

patata

POTATO AND PEAS

citrico

CITRUS EXTRACT

taurina

TAURINE

romero

ROZEMARIJN

salmon

ZALMOLIE

huevo

EIEREN

achionria

CICHOREI

manzana

APPELS

zanahoria

WORTELS

calabaza

POMPOEN

espinacas

SPINAZIE

malta

MOUT

yuca+

YUCCA

arandanos

BOSBESSEN

tomate

TOMAAT

perejil

PETERSELIE

Ga voor natuurlijk
Ga voor NATURAL Greatness!